Crackers

uit Apeldoorn

“Voor deze crackers gebruik ik échte roomboter.”

Hallo, ik ben Mark Ribbink. De passie voor het bakkersvak heb ik echt van mijn vader. Inmiddels heb ik samen met mijn broer een specialiteiten bakkerij in Apeldoorn waar we de ambachtelijke bakkerskwaliteit in ere houden.

Voor deze crackers heb ik veel zorg besteed aan de samenstelling en bereiding van het deeg. Zo gebruik ik  desem, échte roomboter en scharreleieren. Deze ingrediënten zorgen er voor dat de cracker vol met smaak zit. Het deeg van de crackers laat ik niet te veel rijzen zodat de crackers lekker stevig en hartig blijven.

Mijn meerzaden crackers zitten vol met zaden en pitten. De zaden en pitten meng ik ook door het deeg heen om een lekkere bite te creëren.
De kaas crackers bestrooi ik met échte oude kaas, zodat de crackers ook zonder beleg om te smullen zijn.
De Spelt crackers maak ik met 100% speltmeel en speltbloem. Het speltmeel geeft de cracker een heerlijke volle, nootachtige smaak.

Smaakvarianten: Oude kaas, Meerzaden en Spelt crackers.

Verkrijgbaar in: 2 st en 7 st verpakking.

Ingrediënten crackers