P&T_Ontbijt_koek_natureel_tjeert_Visser_packshot

Ontbijtkoek

uit Hurdegaryp

“Koekbakken is me met de paplepel ingegoten.”

Hallo, ik ben Tjeerd Visser. Mijn grootvader is in 1909 begonnen met het bakken van koek. Dit traditionele ambachtelijke recept is in de jaren heen van vader op zoon doorgegeven. En tot op de dag van vandaag bereid ik dezelfde ambachtelijke ontbijtkoeken.

De Groningerkoek werd vroeger gezien als een luxe koek voor alleen op zondag. Tegenwoordig wordt deze koek dagelijks gegeten.
De noten rozijnenkoek is een heerlijke combinatie van fris en hartig in een kruidige koek.
Mijn ontbijtkoek is een smeuïge, ambachtelijke traktatie voor elke dag.

Smaakvarianten: Naturel, Rozijnen, Noten & Rozijnen en Groninger ontbijtkoek.

Verkrijgbaar in: 65 g en 475 g.

Ingrediënten ontbijtkoeken